Oude Bakkerskast Rijskast

Antieke Bakkerskast, 175x58x193 cm

€ 995,00
Inclusief belasting
Aantal
1
Laatste items in voorraad

BAKKERSCHARME

Hallo daar! Ik ben de oude bakkerskast die 30 jaar lang een prominente plek had in iemands huis, voordat ze me helaas niet konden meenemen naar hun nieuwe appartement. In mijn vorige leven stond ik bekend om mijn rol bij het laten rijzen van deeg, waarbij ik nog altijd subtiel de heerlijke geur van versgebakken lekkernijen draag.

Met royale afmetingen van 175x58x193 cm ben ik meer dan alleen een kast; ik ben een stukje geschiedenis en karakter voor je interieur. Mijn vier oorspronkelijke planken bieden ruimte voor het tentoonstellen van je mooiste servies, het ordelijk opbergen van kleding, of zelfs het discreet verbergen van een televisie.

Mijn verweerde patina brengt een warme, nostalgische sfeer en voegt een vleugje geschiedenis toe aan elke kamer waarin ik sta. Ik belichaam robuuste charme, praktische veelzijdigheid en een uniek karakter.

Belangrijkste kenmerken:

  • 4 oorspronkelijke planken: om je beste servies te tonen, kleding op te bergen of discreet een tv te verbergen.
  • Verweerde patina: brengt gezellige sfeer en een vleugje geschiedenis.
  • Robuuste charme: oorspronkelijke details geven het een praktische flair en uniek karakter.

Afmetingen: 175x58x193 cm

Geef mij een tweede leven! Bestel vandaag nog en ontdek hoe ik je huis kan transformeren en verrijken met mijn tijdloze uitstraling en unieke verhaal.

1 Item

Specifieke referenties