GIRATOR Léon Martin Tandartstrolley

1930s GIRATOR Tandartstrolley, dia 69cm, h87cm

€ 2.250,00
Inclusief belasting
Aantal
1
Laatste items in voorraad

- ZELDZAAM -

Voeg een uniek stukje geschiedenis toe aan je interieur met dit zeldzame GIRATOR tandartskastje!

Dit originele kastje uit de jaren '30 is een uitzonderlijke vondst voor liefhebbers van vintage meubelen. Het kastje is uitgerust met een oorspronkelijke zwartglazen bovenplaat, glazen deurtjes en lade-inleggers, waardoor het een tijdloze charme uitstraalt. De sporen van normaal gebruik door de jaren heen geven dit meubelstuk een authentieke uitstraling.

Productkenmerken:

  • Zeldzaam Ontwerp: Een originele GIRATOR tandartskastje uit de jaren '30, een echte blikvanger voor verzamelaars en liefhebbers van antieke meubelen.
  • Authentieke Materialen: Voorzien van een zwartglazen bovenplaat, glazen deurtjes en lade-inleggers die het kastje een elegante en tijdloze uitstraling geven.
  • Goed Bewaard: Ondanks de sporen van normaal gebruik, is dit kastje mooi bewaard gebleven, wat bijdraagt aan zijn authentieke charme en historische waarde.
  • Unieke Vondst: Een zeldzaam meubelstuk dat een verhaal vertelt en karakter toevoegt aan elke ruimte.
  • Afmetingen: Diameter 69 cm, hoogte 87 cm, lade 20,5 x 20,5 x 3 cm - een compact maar opvallend meubelstuk dat perfect past in diverse interieurstijlen.

Maak een statement in je interieur en breng een stukje van de jaren '30 in huis met dit unieke en zeldzame GIRATOR tandartskastje!

1 Item

Specifieke referenties