Antieke Kuppersbusch Locker met Camouflage Patina

Kupperbusch locker, 180x31x187cm

€ 995,00
Inclusief belasting
Aantal
1
Laatste items in voorraad

Voeg een stukje geschiedenis toe aan je interieur met deze unieke antieke Kuppersbusch locker!

Deze indrukwekkende locker, ongeveer 100 jaar oud, is een bijzondere vondst voor liefhebbers van vintage meubelen. De kast heeft een geweldige "Camouflage" patina, wat bijdraagt aan zijn unieke charme en karakter. Van binnen is de locker al gedeeltelijk uitgerust met planken voor extra opbergruimte, waardoor hij zowel stijlvol als functioneel is.

Productkenmerken:

  • Authentiek Antiek: Een originele Kuppersbusch locker van ongeveer 100 jaar oud, een echt stukje geschiedenis voor je interieur.
  • Unieke Patina: Voorzien van een opvallende "Camouflage" patina, die de locker een unieke en bijzondere uitstraling geeft.
  • Praktische Opbergruimte: De locker is van binnen gedeeltelijk uitgerust met planken, waardoor je extra opbergruimte hebt voor al je spullen.
  • Veelzijdig Gebruik: Perfect voor gebruik in verschillende ruimtes zoals de woonkamer, slaapkamer, hal, of zelfs een commerciële ruimte, biedt deze locker zowel karakter als functionaliteit.
  • Afmetingen:  Breedte 180 cm, hoogte 187cm, diepte 31 cm - een ruim en opvallend meubelstuk dat een centrale plek in elke ruimte verdient.

Geef je interieur een unieke en historische touch met deze prachtige antieke Kuppersbusch locker en ontdek de vele mogelijkheden die dit authentieke meubelstuk biedt!

1 Item

Specifieke referenties